O ECHIPA… ca o FAMILIE! Un BIROU… ca ACASA! Un COORDONATOR… ca un LIDER!
Intr-un cuvant BELECA LAWYERS!

Echipa BelecaLawyers

Profesionalismul, calitatea serviciilor prestate pot fi garantate numai prin determinare, dorința de autodepășire, prin pasiunea și respectul față de profesie, altruism și nu de numărul de avocați, vechimea pe piața avocaturii sau de rezonanța unui nume.
Imposibil de stabilit o ordine a acestor atribute, ele sunt determinante și interdependente, impunându-se existența unei consecvențe, fără de care nu poate exista decât o ascensiune fictivă.

Tocmai aceste convingeri ne-au reunit în această formulă, formula BelecaLawyers, o echipă tânără ce se definește prin Etică, Integritate și Perfecționism și spunem acest lucru cu convingere, etica și integritatea fiind determinante în procesul evolutiv al perfecționismului și ne definesc atât individual, pe fiecare dintre noi, dar mai ales ca echipă. Este deci, ETICA, pilonul principal, în exercițiul muncii noastre, în avocatura pe care o simțim și o creăm.

Abordare și stil de lucru

Avocatura pretinde o activitate complexă, completă și susținută. Îți angrenează toate valențele, iar, fără stăruință, poți ceda. Noi ne-am dedicat întru totul și suntem acolo, grăitori, unde alții nici nu ar îndrăzni să fie. Nu există o provocare mai mare!
Un nou client, un nou caz ce urmează să fie temeinic analizat, astfel încât să-i putem oferi potențialului client informația completă și corectă de care are nevoie pentru a îl ajuta să ia o decizie asumată, informată, făcându-l, în acest mod, să conștientizeze care sunt resursele de care are nevoie pentru a fi cel mai bine reprezentat. Este un liant bazat pe respect reciproc și încredere, absolut necesare în relația avocat-client.

Vă propunem un mic joc de imaginație.
Gândiți-vă la un dosar ca la un joc de puzzle. Trebuie să-l construiești, dar piesele sunt foarte asemănătoare, iluzorii, de cele mai multe ori, altele chiar lipsesc. Noi întregim imaginea, indiferent de dificultatea circumstanțelor, deoarece echipa noastră face din imposibil, posibil, iar imprevizibil devine previzibil, în multe situații, o certitudine.

Profesionalismul, coloana vertebrală, respectul față de sine și de profesie, pregătirea academică și atitudinea îți asigură respectul judecătorului, al colegilor avocați, respectul clientului și al adversarului. Câștigându-i pe ei, ești cel câștigat, iar aceasta nu poate însemna decât o garantare a succesului.

Principii

Spui ceea ce însemni și însemni ceea ce spui! Aceasta este reflecția profesionalismului și a integrității ce ne recomandă ca oameni și profesioniști, două identități, aceeași persoană.
Întotdeauna optăm pentru calea dreaptă, oricât de dificilă, ca respect față de profesie, față de client.
În fond, acest lucru ne unește – faptul că suntem o mână de oameni onești, instruiți, altruiști și foarte prietenoși, cu adevărat umani, în care poți avea încredere și considerăm că acesta este motivul pentru care oamenii aleg și le place să lucreze cu echipa noastră.

De aceea, am ales să nu vorbim mai multe despre munca noastră, câtă vreme aceasta este cea care vorbește despre noi.

Aveți nevoie de consultanță, de asistență juridică și reprezentare, vino! PERMITE-ȚI să fii, în mod corect și complet informat, PERMITE-NE să fii, în mod real, reprezentat!