Întâmpinați probleme cu partenerii dumneavoastră de afaceri pentru nerespectarea contractelor.

În interiorul organizației dumneavoastră, s-au născut conflicte între acționari sau asociați.

Administrația societății în care ați investit v-a adus prejudicii, periclitând viitorul businessului dumneavoastră.

Businessul dumneavoastră nu și-a îndeplinit scopul urmărit.

Echipa de avocați BelecaLawyers vă va ajuta să găsiți soluții viabile, acordându-vă în acest sens consultanță juridică de specialitate, asistență juridică și reprezentare în toate problemele de natură comercială izvorâte pe de o parte, pe filieră administrativă, de management, cu administratorii, asociații, iar pe de altă parte, pe filieră partenerială, cu colaboratorii, cu furnizorii, prestatori de servicii, conflicte, litigii, negocieri contracte, revizuiri contracte.

De asemenea, Echipa de Avocaţii BelecaLawyers vă asigură consultanță juridică, asistență juridică și reprezentare în toate demersurile impuse de procedurile de dizolvare, lichidare, și radierea societăților din Registrul Comerțului, dar și cu privire la fuziunea și divizarea societăților.

Aveți un business care nu a funcționat așa cum l-ați gândit, ați acumulat debite cu partenerii dumneavoastră, iar societatea dumneavoastră traversează un impas financiar, un moment de cotitură.

Vă puteți salva businessul printr-un plan de reorganizare gândit de așa natură încât să vă ajute să traversați perioada de criză economică și partenerială, să vă reinventați și să reporniți motoarele.

Sau poate un creditor s-a îndreptat împotriva societății dumneavoastră, cerând în instanță deschiderea procedurii de insolvență în vederea recuperării creanțelor. Sau poate vă doriți onorarea tuturor contractelor și menținerea parteneriatelor, dar disponibilitățile societății sunt limitate și atunci insolvența poate fi singura soluție viabilă.

Echipa BelecaLawyers vă asigură în acest punct consultanță juridică, asistență juridică și reprezentare pe durata derulării procedurii de insolvență, în relația cu lichidatorul judiciar și cu creditorii dumneavoastră.

De asemenea, dacă sunteți creditori, iar debitorul dumneavoastră a intrat în insolvență, Echipa noastră de avocați vă va asigura înscrierea la masa credală, chiar și repunerea în termen, și reprezentarea dumneavoastră pe toată durata procedurii de insolvență, în toate etapele procesuale.

De asemenea, asigurăm asistență juridică și reprezentare și în situațiile în care se solicită atragerea răspunderii administratorul sau a organelor de conducere ale societății asupra căreia s-a dispus deschiderea insolvenței, indiferent de poziția în proces.

Trimiteți-ne e-mail