RALUCA PAULA OPREA

Sunt de părere că oamenii își găsesc drumul spre excelență în momentul în care își descoperă vocația și încearcă, zi de zi, să ajungă printre cei mai buni. Pentru mine, această călătorie a început cu mult timp înainte de a intra în domeniul juridic, astfel că, încă din prima zi, am pășit cu mare încredere pe treptele Facultății de Drept din cadrul Universității din București, cu gândul la următoarea etapă – admiterea la examenul de primire în profesia de avocat.

Deși prefer ca realizările mele să vorbească de la sine, mă consider o fire perseverentă, creativă, organizată, atentă la detalii, independentă. Tratez cu optimism fiecare situație, fiind de părere că orice experiență personală și profesională este un bun prilej pentru a-mi exploata potențialul, deoarece, în opinia mea, un avocat bun, pe lângă încrederea în forțele proprii și capacitatea de a veni în întâmpinarea nevoilor clientului, trebuie să dea dovadă de profesionalism și adaptabilitate.

Cu toate că domeniile principale de interes, în ceea ce mă privește, sunt dreptul penal, dreptul civil și criminalistica, fără însă a restrânge pregătirea profesională și practica doar la acestea, am descoperit de-a lungul timpului că am o afinitate crescută atât pentru psihologia judiciară, cât și pentru comunicarea interpersonală, fiind, totodată, un bun ascultător.

Rezumând, din dorința de a găsi o comunitate în care să evoluez și, totodată, la a cărei dezvoltare să pot contribui cu succes, m-am alăturat echipei Beleca Lawyers, iar în viitor mă văd alături de aceiași oameni deschiși și consecvenți care m-au remarcat, deoarece menirea mea e să împart cu cei din jur valorile în care cred, valori orientate spre cunoaștere și performanță.

Contacteaza-ma

logo beleca lawyers